Борисов за Бабикян: Да не лъже, помня как да ме молеше за 3 милиона за предизборна кампания – България

Сподели статията с твоите приятели:

“Спри да лъжеш, помня как идваше да ме молиш за 3 милиона да ми правиш предизборна кампания”, коментира премиерът Бойко Борисов за пиар експертът Арман Бабикян.
“Не може всяка лъжа непрекъснато да я опровергавам. То е хубаво човек да почива, щеше да е прекрасно и аз да почивам, но продължавам да работя”, каза още Борисов за лъжите по негов адрес, които е оказаха доста плоски. 

Премиерът Бойко Борисов коментира и протестите у нас.
“Разтревожен съм изключително от това, което МВР докладва. Добре е да има стачка, но да се препятстват другите хора да ходят на работа… Никой не трябва да обяснява защо иска да мине. Има свобода на движението. Провокират полицаите. А ето им – да отидат пред Министерски съвет и да протестират, никой не им пречи. Но да не затварят кръстовищата. Другите граждани също имат права. Полицаите също имат права, а стоят на жегите, търпейки обидите им. Ние не се обиждаме от техните обиди, нали, а те са много обидчиви… Правят всичко демонстративно.
Аз не съм си позволил никого да обидя. Майка ми ходеше с една люта чушка за всяка лоша дума”, каза премиерът. 
“Така, че лъжата я виждате, която някой от това трио е измислил. Не искам да използвам епитети,защото ползата от всичко, което се прави е, че си вадим поуки, поправяме се, мерките ни са бързи и адекватни и продължаваме. 
Заръчал съм да се направи разчет за всички деца да има детски градини, всички работят, посочи той. Съжалявам, ако досаждам. Но птичка да бях, не мога толкова бързо да прехвръкам”, каза премиерът по повод лъжата, че е в Евксиноград.
“Нека хвърлят яйца, домати, пилешки бутчета, агнешки главички, кебапчета, уши, каквото искат. Идете в Бояна, на Секвоя, запалете каквото искате, но оставете хората, които са тръгнали на гости, на работа, да се придвижват. Има избори, който спечели…това е демокрацията. Представете си, ако ние изгубим изборите и 25 човека започнем да затваряме кръстовищата. Това ли е демокрацията, попита реторично Борисов. 

Източник: Inews.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *