Борисов: В момента се върши мръсната работа на кандидат-президента Радев – България

Сподели статията с твоите приятели:

Крещящо е мълчанието на кандидат-президента Румен Радев, на депутата Слави Трифонов, на Христо Иванов и Атанас Атанасов. Това коментира премиерът в оставка Бойко Борисов по повод решението на Русия да забрани влизането на 8 граждани на ЕС на територията на Руската федерация, сред които са председателят на ЕП – Давид Сасоли, заместник-председателят на Европейската комисия – Вера Юрова и главният прокурор на Берлин – Йорг Раупах. Вчера Борисов заяви, че държи на европейската солидарност и подкрепя позицията на ЕС срещу решението на Русия.
Премиерът в оставка бе на посещението на Семинарията в София, където се срещна със свещеници.
Той коментира, че в момента се върши “мръсната работа на кандидат-президента Радев”.
“Един месец и нещо сме в оставка. Нарочно се мотаят, за да може да свършат мръсната работа на кандидат-президента Радев – да има собствена ЦИК. Като кандидат-президент той да прави изборите. Нарочно, и ни държат. Наглост – ние сме уволнени от тази там…, хайде да не ги обиждам. А в същото време казват – Борисов, продължава да управлява”.
“На фона на всичко това и нашата подкрепа е крещящо вече мълчанието на кандидат-президента Радев, на депутата Трифонов, на Христо Иванов и Атанас Атанасов. Докато ние сме работили по тях. Иначе обичат да се изказват”, заяви премиерът.
Борисов коментира и политическите си опоненти от БСП, които вчера решиха да върнат третия мандат за съставяне на правителство.На конгрес имаме решение ГЕРБ да не прави коалиция с БСП, така че уважаемата колежка Нинова да не ни вкарва в риторика, когато знае, че това е невъзможно, каза Борисов.
Определи това, че правителството в оставка продължава да работи като “наглост”.
“Нарочно ни държат. Представяте ли си каква наглост! От повече от един месец сме уволнени… и в същото време казват, че Борисов продължава да управлява. Но началникът горе добре им го е казал: Прости им Господи, те не знаят какво правят. Като не знаят какво правят, трябва да им прощавам

Източник: Inews.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *