Болница „Св. Иван Рилски“ отрича да има общо с инцидента с убитото от токов удар момче

Сподели статията с твоите приятели:

От тази шахта е протекъл ток.

Електрозахранването ни се извършва от два трафопоста, които се намират на територията на болничния комплекс, твърдят от болницата

Болница „Св. Иван Рилски“ изпрати доклад до министър Ангелов за инцидента с починалото 16-годишно момче, предаде БГНЕС. В него се посочва, че лечебното заведение няма конкретна информация освен публикациите в пресата.

„Електрозахранването ни се извършва от два трафопоста, които се намират на територията на болничния комплекс – във вътрешния двор на Инфекциозна болница и в сутерена на сградата на НЦОЗА. УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ няма касателство към други източници на електрозахранване“, завършва докладът на болницата.

Някои от обектите в района са затворени, а други твърдят, че не ползват ток. От ЧЕЗ изпратиха позиция до бТВ, в която съобщават, че кабелът е след границата на собствеността им и отговорност носи собственикът на обекта, който се захранва с този кабел.

Разследването на смъртта на 16-годишното момче продължава. А основната версия остава неправомерно захранване на частен обект.

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *