Бившата съпруга на Атанас Атанасов беше потресена, когато вкъщи откри огромна сума пари и документи с гриф “строго секретно”

Сподели статията с твоите приятели:

Атанас Атанасов

Чекът от Атанасов, пратен за издръжката на сина ѝ за обучението му в колеж, бе върнат от американците, защото бе от Славчо Христов

1622890809 118 Бившата съпруга на Атанас Атанасов беше потресена когато вкъщи откри огромна сума пари и документи с гриф строго секретно - Бившата съпруга на Атанас Атанасов беше потресена, когато вкъщи откри огромна сума пари и документи с гриф "строго секретно"
Явор Дачков Снимка: БТВ

Явор Дачков, фейсбук

Личен спомен от времето на управлението на Костов преди 20 години. Предишната съпруга на Атанас Атанасов от „Демократична България“ работеше за USID. Сърцата и честна жена.

Беше потресена, когато вкъщи откри огромна сума пари и документи с гриф „строго секретно“, докато Атанасов бе шеф на Национална служба „Разузнаване“. Чудеше се какво да обяснява в американското посолство. Беше в истински личен стрес.

По-късно, след като се разделиха, имаше и друг. Тя отиде в САЩ с децата, а чекът от Атанасов, пратен за издръжката на сина ѝ за обучението му в колеж, бе върнат от американците, защото бе от Славчо Христов. Отрязаха го по стандартна процедура за проверка на чисти пари.

1622890809 911 Бившата съпруга на Атанас Атанасов беше потресена когато вкъщи откри огромна сума пари и документи с гриф строго секретно - Бившата съпруга на Атанас Атанасов беше потресена, когато вкъщи откри огромна сума пари и документи с гриф "строго секретно"
Славчо Христов

Този човек днес говори за епидемичната корупция в България в „Панорама“. Добре е да сме информирани в последната „Панорама“ преди кампанията и по време на интервюто с Херо Мустафа в същото предаване:)

P.S. Атанасов подслушваше американското, германското и английското посолства, за да разбере предварително какво искат, за да може правителството на Костов да го осъществи. Това е неговото обяснение, което чух от него, след избухването на скандала преди 20 години.

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *