Без изненади: Мустафа Карадайъ е преизбран начело на ДПС | |

Сподели статията с твоите приятели:

Мустафа Карадайъ бе преизбран за председател на ДПС без изненада.

„С този избор ме натоварвате с тежестта да продължавам да работя всеотдайно, за да го оправдавам всеки ден”, заяви Карадайъ.

„Не се заблуждавам, признавам, аз съм човек и като такъв допускам грешки. Въпросът е в това до колко можеш да видиш своите грешки, да ги анализираш, да ги признаваш и да се учиш от своите грешки. Мога да кажа, че съм благодарен на своите грешки на възможността да се уча от тях. Благодарен съм и на тези, които ми показваха грешките и така трябва да бъде. Ние сме партия, която върви напред. Развива се! Твърдо вярваме, че успехите се дължат на усилията на всеки един от нас, когато сме обединени и в заедност вървим по пътя. Ние сме партията, която не просто има амбиция да участва в управлението, ние знаем, че имаме силата, волята и капацитета да работим и да направим живота на българските граждани по-добър”, добави председателят на ДПС.

Според него демокрацията означава сблъсък на идеи, толерантност на гледните точки и сериозни дебати. А историческите условия са гарантирали на ДПС основното предимства в този процес – да има характер.

“Не очакваме да спрат лъжите и лъжливите внушения за нас. Ние ще продължаваме да се борим за доверието на всички наши избиратели и на всички български граждани. Да доказваме правотата на нашите идеи за едни по-добър живот в чиста и здравословна среда, където животът и здравето на всеки един от нас са защитени, където животът и здравето на всеки един човек са ценност, която държавната машина е призвана да гарантира”, обяви Карадайъ. 

Източник: offnews.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *