Атакуващите с лодка „Росенец“ избраха заедно с ДПС председател на бюджетната комисия

Сподели статията с твоите приятели:

Корнелия Нинова

В политиката трябва да си последователен и принципен, а не както постъпват „новите“ партии, казва лидерката на БСП

„В политиката трябва да си последователен и принципен, а не както постъпват „новите“ партии“, написа във фейсбук председателят на БСП Корнелия Нинова.

Тя припомня, че БСП внесе мораториум правителството на Борисов в оставка да не може да раздава концесии, да продава болници, да назначава, да сменя директори и бордове.

„Има такъв народ“ , „Изправи се! Мутри, вън!“, „Демократична България“ и ДПС гласуваха „против“. (Първите три партии УЖ искаха смяна на модела). След като ги разобличих от трибуната на парламента, се хвърлиха да обясняват как не му било мястото в това решение, а трябвало в отделно такова. Стар трик – като не искаш нещо да стане – да търсиш процесуални номера“, възмущава се Нинова.

„Някои от „новите“ си позволиха да нападат БСП в желанието си да изпъкнат. А сега вече са се засилили да внасят мораториум от свое име. Очевидно в паника от гафа. През това време правителството в оставка продължава да раздава, назначава и продава“, предупреждава социалистката.

Според нея през първите два парламентарни дни са станали и други странни неща.„Атакуващите с лодка „Росенец“ избраха заедно с ДПС председател на Бюджетна комисия, която да се занимава с финансите на държавата. Много бързо истината започва да излиза наяве. Очаквам остра реакция на тези мои думи, но предпочитам да се знае истината. Продължаваме напред последователно и принципно, както сме действали и досега“, завършва тя.

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *