Атакуват шефовете на служби, защото разкриха руската шпионска мрежа

Сподели статията с твоите приятели:

Даниел Митов Снимка: БТВ

Чуваме изявления на двама милиционери от 90-те години, заяви Тома Биков

Атаките срещу службите за сигурност с твърденията за подслушване на политици са заради разкриването от тях на руската шпионска мрежа. Това заяви на извънреден брифинг на ГЕРБ Даниел Митов, номиниран от партията за премиер.

От партията настояват да бъдат разсекретени всички материали за “подслушването”, ако въобще има такива. И като са казали А, да кажат и Б.

Служебният премиер научил от медиите, които цитираха Атанасов. Нищо повече, допълни Тома Биков.

Атанас Атанасов за пореден път излиза с подобни твърдения. Преди всеки избори той твърди, че някой е бил подслушван. Като някои циркови тюлени си има един и същи номер”, заяви Митов. Според него правителството атакува шефовете на службите, защото разкриха шпионския скандал. Защо не искат оставката на шефа на ДАТО, попита Митов.

Това е валидирано от двама милиционери от 90-те години. Бойко Рашков и Атанас Атанасов. Така навремето Атанасов провали кампанията на Петър Стоянов с псевдодоклад и помогна на Първанов, сега е решил да помогне на друг соцпрезидент-Румен Радев. Министърът на вътрешните работи участва в предизборната кампания, вместо да я организира, заяви Биков. Според Митов при подслушване на оперативно интересни лица може да са попаднали и политици. Дали някой е звънял в Дубай, в Белград или другаде, искаме да разберем, добави той.

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *