Америка е изгнила, очаква я майдан

Сподели статията с твоите приятели:

След публикуването от New York Post на поредния компрометиращ материал за Джо Байдън, демократите нямат друг избор, освен да организират Майдан, ако загубят, пише украинското издание “Главред“ в материал, представен без редакторска намеса, като Агенция “Фокус” не се ангажира с изразените в него позиции.

Фактът, че семейство Байдън е „изпирало“ американска помощ за Украйна чрез компанията „Бурисма“, стана очевиден дори за дете. Въпреки че хората, които познават бизнеса на Байдън, твърдят, че историята с „Бурисма“ не е „нищо особено“.

 

Байдън или ще е президент, или ще е подсъдим.

Както Тръмп основателно написа: „В сравнение със семейство Байдън, Клинтън са аматьори“.

В случай на победа на Тръмп, американските служители на реда ще бъдат задължени да започнат да изкопават всичката тиня, която се е образувала около Обама. Демократите, разбира се, не могат да позволят това. Следователно ще има Майдан и гражданска война.

В Съединените щати вече са узрели всички условия за война: невероятното разделение на елитите, ужасяващо икономическо неравенство, междурасови конфликти, десетки милиони безработни и тълпи от бездомни и т.н, изтъкват авторите на материала.

Америка е прогнила. Фактът, че демократите не са могли да номинират никого от своите редици за президент, с изключение на корумпирания и престарял Байдън, който седи в Сената от 1973 г., предполага, че цялата политическа система на САЩ най-накрая се е изродила в олигархична клептокрация, заключава “Главред”

Очакваме 3 ноември, пише в заключение изданието.

 

Източник: epicenter.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *